Deadstock sneakermarket Tilburg

Ik werd gemaild door Peter, de oprichter van de Deadstock sneakermarket in Tilburg. Hij zocht een leuke basketbal-invulling voor deze jaarlijkse sneakerbeurs. Via Sneakerness had hij Showcase Basketball voorbij zien komen. Hij vertelde dat ze zelf content maken en voor het merk FILA de nieuwe basketbalschoenen en -kleding op een interactieve manier op beeld wilden zetten op de beurs.

Helaas was het niet mogelijk een freestyle basketbal show te geven, omdat ik de hele maand augustus in Schotland doorbracht voor een festival. We vonden gelukkig een goede oplossing door twee basketballers uit mijn netwerk in te zetten die daarnaast ook over goede dansmoves beschikken.

Na een goede briefing maken de basketballers er een mooie interactieve dag van tussen de beursbezoekers. Hun stoere basketbaldribbels en originele voetenmoves worden op camera vastgelegd en zullen ongetwijfeld mooie plaatjes opleveren voor FILA.

We zijn nu in gesprek over de mogelijkheden om volgend jaar een ander evenement te organiseren met een nog grotere programmering. Wie weet is Showcase daar dus weer bij

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!