EVENEMENT verrijking

Plant u een evenement dat een ‘Special touch’ nodig heeft? Wij ontzorgen u vanaf het concept tot de uitvoering !
Door de jaren heen hebben wij het vertrouwen gekregen van diverse partners als; NBA Hennessy, Sneakerness, FIBA 3×3 World Tour en Adidas Summer Jam, om de bezoekers met onze programmering en concepten met een unieke en blijvende ervaring achter te laten.


Wij staan voor samenwerken met gelijk gestemde partners om een ieder zijn ervaring te verbeteren en zo een blijvende impact te creëren.

Laten wij samen de mogelijkheden bespreken en ontdekken om uw evenement naar nieuwe hoogtes te tillen, met de inzet van activaties, shows, workshops en diverse machines zoals ons op maat te maken 3×3 professioneel in- & outdoor court met (dunk)basket.

Wij komen altijd tot de ideale opstelling en concept, laat u zich inspireren met de onderstaande mogelijkheden.

BEGIN HIER UW REIS NAAR HET PERFECTE EVENEMENT!

3X3 BASKETBAL COURT

Breng jouw event tot leven op ons professioneel 3×3 Basketballcourt.
Wij creeren een hype om de court heen en betrekken elke passant of bezoeker om hun zelf de actie en spanning te laten ervaren.
Van een dunk contest, challenges, shows en workshops, wij creeren en verzorgen het allemaal, om zo de energie hoog te houden op uw event.
 Wij zorgen voor passie en entertainment op het veld, hoe kunnen wij jullie (basketball) droom laten uitkomen?!

 

Uiteraard kunnen wij het basketball veld customizen met eigen logo!

ARCADE MACHINE

Wie droomde er vroeger nu niet van een arcade machine in zijn/haar kamer. Fun en competitie wordt in een ieder naar boven gehaald, om de topscore te verbreken en unieke prijzen te winnen en je skills te testen. Oneindig speelplezier en uitdaging voor jong tot oud. Kan jij de high score verbreken?!

 

Om de arcade machine helemaal op te laten gaan in het evenement is het mogelijk om de zijkanten te branden met uw logo’s en/of slogans.

CLAW MACHINE

Grijp je kans en probeer een Special Ball of een andere gadget te bemachtigen met onze mega grijp arm. Iets kleinere prijzen? Dan plaatsen wij gewoon een kleinere grijparm op onze ‘’claw machine” met geïntegreerde LED lichten. De lange wachtrij kan genieten van de voor uw relevante merk uittingen (videos en foto’s inclusief muziek) op het geïntegreerde 21 inch beeldscherm. Dit is een de echte kanshebber voor iedereen!

SUPER BOUNCER

Heb je ooit een basketball van 5×5 meter gezien?! Nu is je kans om je innerlijke kind los te laten en te genieten en uren te stuiteren als een basketbal op onze SUPER BOUNCER. Op de springvloer is een basketbal veld te zien en er is zelfs een opblaasbare basket aan de binnenkant (260cm hoog) om op te dunken of 1 VS 1 te spelen. Alles kan met onze SUPER BOUCNER en één ding is zeker; je gaat weg met een dag vol met nieuwe herinneringen.

PHOTO BOOTH

Leuke en unieke foto’s , gifjes en video’s laten vastleggen door en voor uw bezoekers? Dan ben je met onze selfie booth aan het juiste adres om zo de unieke en leuke momenten van uw bezoekers direct vast te leggen en te laten delen per e-mail. Zo hebben ze een levenslange herinnering aan uw evenement. U kunt ook nog eens uw merk uitingen middels foto en video onder de aandacht brengen aan de lange rij wachtende mensen. Als u zelf niet een geschikte achtergrond heeft dan hebben wij onze sportieve en kleurrijke BALL WALL, waarbij wij voor de interactie op de foto matchende ballen kunnen meeleveren.

 

GET IN TOUCH !

BOEK HIER UW UNIEKE BELEVING !

Boek hier uw beleving!