OVER ONS

WE SHOWCASE BASKETBALL TO THE FULLEST

Wie zijn wij? Waarom doen wij wat wij doen?

Dynamisch, spectaculair en schoonheid zijn slechts enkele woorden dat het fenomeen basketball omschrijft. In de afgelopen 20 jaar zijn wij bevoorrecht om de basketbal wereldwijd als middel in te zetten als communicatie middel om op een interactieve manier mensen van jong tot oud te verbinden met elkaar, voor de meest uiteenlopende gebeurtenissen., zoals; (corporate) events, (winkel)openingen, tv-shows, halftime shows, sportgala’s, theaterproducties, corporate shows & workshops, guerilla marketing

GALDINO HAIMÉ

Mijn naam is Galdino Haimé, trotse vader en echtgenoot. Op mijn 13e werd ik verliefd op basketbal. Ik speelde 8 jaar lang wedstrijden op landelijk niveau toen ik freestyle basketball ontdekte. Op een creatieve en unieke manier kon ik mijn passie en liefde voor basketbal delen met een groter publiek. Mijn interactieve shows en workshops draaien om plezier, om het verbinden van mensen op speelse wijze, ongeacht de leeftijd of achtergrond. Het blijft mooi om te zien dat ik met een simpele basketbal, zoveel plezier en enthousiasme teweeg kan brengen.

THE EXPERIENCE CENTER

Samen sparren gepaard met een lekkere kop cappuccino of thee, of wat sportiever een balletje dribbelen en zelfs scoren…, ja dat kan allemaal in ons nieuw experience center center!

Dit is een persoonlijke uitnodiging, wanneer mogen wij  jou verwelkomen? We zijn vaak onderweg dus wel eerst even bellen naar 06-19591737 

MISSIE EN VISIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.