360 ALL STAR in Tsjechië

Na een maand in Schotland te hebben doorgebracht met de 360 All Star crew, was ik een weekje in Nederland voor enkele (business)workshops en shows. Om daarna weer herenigd te worden met de crew in Tsjechië, waar we 5 intense dagen samen zouden beleven. We komen aan in het hotel, op 2 uur afstand van Praag- waar we de volgende dag in het filmtheater om de hoek zullen optreden. De dag erop treden we op in een ander theater. Het repeteren gaat soepel en snel. We zijn er klaar voor. De shows gaan vlekkeloos. De energie, het enthousiasme, de blije gezichten, het is weer een mooie ervaring. En als klap op de vuurpijl komt er na ons laatste optreden een schattig oud vrouwtje van 80 naar ons toe. Ze wil ons bedanken voor ‘het meest indrukwekkende dat ze in haar leven heeft gezien’. Ik spin een basketbal op haar wandelstok en de lieve mevrouw glimt van trots. En wij smelten.. zucht, hier doe je het toch voor.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!