50-jarig jubileum basketbalvereniging Aquila

De gesprekken over de invulling van het 50-jarig jubileum voor basketbalvereniging Aquila begonnen al een paar maanden geleden. Voorzitter Jeroen wilde iets speciaals organiseren voor deze memorabele dag en kwam zo bij Showcase Basketball uit. Het idee ontstond om er een glow-in-the- dark feest van te maken en iedereen daarbij te betrekken. Er volgt een gesprek met het bestuur om de wensen en verwachtingen helder te krijgen en het definitieve programma vast te stellen.

Op de dag zelf komen we aan in een grote feesthal, waar jongeren kunnen lasergamen. We zetten ook een selfiebooth neer, altijd een succes. In de grote zaal toveren we twee velden om tot glow-in-the-dark velden. We krijgen hulp van een heleboel vrijwilligers, de SB-crew en de SB-cameraman. Vele handen maken licht werk. Binnen een mum van tijd zijn we ready to go. Klaar om alle clubleden te verrassen met een spectaculaire dag. Ze worden onthaald met rookmachines en muziek. We starten met de workshop voor de allerkleinsten, ongeveer 70 kinderen. De blijdschap spat ervan af. Ze lachen, gieren, brullen.

Daarna is de oudere jeugd aan de beurt en tot slot de volwassenen. We geven nog wat prijzen weg met enkele halfcourt-shots. De dag is een groot succes. Mensen spreken hun waardering en verwondering uit. ‘Zoiets hebben we nog nooit gezien.’ Ik blijf erbij, het verbindende clubleven is zoiets moois! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. We hebben de wens van de club kunnen eren: het creëren van de ultieme beleving.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!