Afsluitend evenement voor BMI

Dit jaar organiseren we voor het eerst een eindevenement voor Basketball Met Impact (BMI). Voor deze gelegenheid zijn 7 scholen uitgenodigd waar we trainingen geven. Vijf scholen kunnen erbij zijn.
Het evenement vindt plaats in sporthal Oosterpoort in Zoetermeer.

Bij binnenkomst in de zaal is het al een feestje. De medailles liggen klaar, evenals hesjes, de wisselbeker voor de 1ste plaats en de sportiviteitsbokaal. Deze laatste prijs wordt gewonnen door de
school die de meeste punten krijgt voor sportiviteit. Met punten kunnen kinderen hun waardering uiten voor elkaars sportieve houding en gedrag. Een bijzondere prijs dus!

We zetten de puntjes op de i voordat we beginnen. Fruit en drinken staan klaar, want het is een snikhete zondag. Dan stroomt de tribune vol. Er zijn ook veel kinderen aanwezig van het speciaal basisonderwijs Haagse Beek, uiteraard met aanhang.

Tevreden kijk ik om me heen. Wat een positieve sfeer. Overal zie ik lachende gezichten en een enthousiast publiek. Wat is het mooi om zoveel van ‘onze’ basisscholen hier tegen elkaar te zien strijden. En vooral samen te zien genieten op de verschillende velden. Er worden partijtjes gespeeld, skills geoefend en challenges gehouden. Iedereen doet mee. Ter verkoeling op deze warme dag worden er ijsjes uitgedeeld.

Dan is het tijd voor de finale. Haagse Beek kan het net niet winnen van de Oranjerie. Een paar tranen horen erbij, het is de ontlading van een indrukwekkende dag. Bij het afronden komen veel ouders naar beneden om hun waardering uit te spreken en ons te bedanken voor het afgelopen jaar waarin ze hun kinderen hebben zien groeien en bloeien. Het was een feestje om nooit te vergeten!

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!