Seizoensafsluiting basketballvereniging Dyna75 Heerenveen

Voor de afsluiting van het project Gamechangers hebben we een glow-in-the-dark evenement georganiseerd bij basketbalvereniging Dyna75. Met 4 gasten in de auto rijden we 2 uur naar Heerenveen. De bus hebben we de dag tevoren al ingeladen.

Daar aangekomen worden we geholpen door een paar jongeren die meedoen aan het Gamechangers project en een paar vrijwilligers. Vele handen maken licht werk. Binnen no time is de zaal ready to go.

We starten met de kleintjes en hun ouders. Ze klappen, gillen en juichen wanneer ik de freestyle basketbal show geef. Vol motivatie nemen ze daarna deel aan de workshop. Het plezier spat ervan
af! Heerlijk om te zien. Met de laatste restjes energie doen we nog een paar challenges. Wie bijvoorbeeld het snelst op en neer is, krijgt een SB-zonnebril.

Het tweede deel van de dag bestaat uit een mix toernooi voor de ouderen (ouderen of oudere jeugd?). We beginnen met een creatieve warming-up. Zo oefenen ze met nieuwe manieren van dribbelen. Samen met de SB-crew spelen we een partij mee. Geweldig toch als dit je werk is?!

Eenmaal terug laden we de bus uit bij het SB Experience Center. Precies wanneer we klaar zijn worden de pizza’s bezorgd. We sluiten de dag af in het zonnetje, pratend over de mooie dag.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!