Time To Glow Bouncers

Een jaar geleden had Jolanda -een topvrijwilliger en de moeder van twee basketballers van een club in Gouda- al gevraagd of ik deze zaterdag wilde vrijhouden voor een glow-in-the-dark eindevenement. Het afgelopen half jaar zat mijn agenda al vol op de zaterdagen waarop de club kon. Na een grote sponsorloop heeft de club voldoende geld opgehaald om een gaaf eindevenement te organiseren. Naast ons vaste glow-in-the-dark team (Jayden en Dimme) zijn er ook twee nieuwe Teamplayers: Midas en Tijn, die graag willen ervaren wat ze volgend jaar kunnen verwachten. Ik kijk terug op een hele fijne en soepele samenwerking.

De muziek galmt door de speakers. We beginnen met de freestyle basketbalshow. Ik zie veel enthousiaste en bekende gezichten. We beginnen met een warming-up waarna verschillende skills-challenges zijn op meerdere zones. De tijd wordt officieel bijgehouden omdat er leuke prijzen te winnen zijn. Voor de ouderen is er bij het halfcourtshot een special ball te winnen t.w.v. 60 euro. Van de hele rij van 40 (jong)volwassenen schiet de allereerste jongen direct raak, waardoor iedereen in de lach schiet. Daarom geven we toch nog wat kleine balletjes weg, zodat meerdere mensen een schot kunnen wagen. Het is een gezellige en geslaagde dag.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!