Hudson

Basalt, een expertisecentrum voor revalidatiezorg, viert het 5-jarig bestaan in Restaurant Hudsons, in Den Haag. Samen met de marketingdame die de aftrap van de avond doet, hebben we een leuke openingshandeling bedacht. Zij staat op het podium waar de band speelt en gooit de basketbal naar het entertainmentpodium waar ik sta. Daarna zal ik de avond energiek inluiden, samen met twee breakdancers.

Op de dag zelf dragen we met ze drieën een SB-tracksuit in de kleuren van de organisatie: royal blauw met oranje, wat voor een mooi en uniform gevoel zorgt. We vertrekken al vroeg in de middag en we worden goed ontvangen op de locatie. We zijn ruim op tijd om nog wat mooie foto’s en (drone) filmpjes te maken. Ook hebben we genoeg tijd om de laatste voorbereidingen te treffen voor de show, choreo en overgangen. Het speciaal gebouwde podium voor ons wordt schoongeveegd, zodat het ‘stage ready “ is

Dan is het zover. De zaal zit vol en het publiek kan haast niet wachten. Zoals geoefend gooit de dame de basketbal vanaf het andere podium naar mij. Deze keer dwars door de bladeren van een decoratieve boom. Ik kan de bal gelukkig vangen. De show zit vol spectaculaire afwisseling tussen freestyle basketball, breakdance en interacties met het publiek.

Na afloop hebben we de tijd om zelf nog mee te kijken naar een ander optreden en een rondje te maken in de silent disco. Met een goed gevoel sluiten we de dag af met positieve reacties van de aanwezigen en tevreden woorden van de opdrachtgever.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!