Sportgala Zoetermeer

Twee maanden geleden werd ik door Jordy (combinatiefunctionarissen) benadert om een bijdrage te leveren aan het Sportgala Zoetermeer, dat gehouden zou worden in het Stadstheater. Ik was direct enthousiast en ik heb er twee maanden naar uitgekeken. Zoetermeer heeft een speciaal plekje in mijn hart. Niet alleen omdat het de plaats is waar mijn bedrijf gevestigd is en waar familie woont, maar ook omdat het de stad is waar we Stichting BMI (Basketbal Met Impact) hebben opgestart en nog steeds dagelijks actief zijn met en voor de Zoetermeerse jeugd.

Ik was al een tijdje bezig met de voorbereidingen van een nieuwe led show. Het leek me mooi deze nieuwe show in Zoetermeer te doen als dit de eerste show van het nieuwe jaar zou zijn. Er ging behoorlijk wat voorbereiding aan vooraf. Denk aan: outfit laten produceren en programmeren, uitdenken van de show en het editen van de visuals die op een groot scherm in het Stadstheater geprojecteerd zouden worden. Er volgen meerdere repetities en een generale repetitie. Op advies van Debby, de nieuwe manager sport in gemeente Zoetermeer, stemmen we de lichten af op de visuals die op én langs het podium te zien zullen zijn. Het geeft de show net dát beetje extra om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Op de betreffende dag is kleedkamer 3 voor mij gereserveerd. Onderweg kom ik meerdere bekenden tegen waarmee ik even een gezellig praatje maak. Dan kan het avondvullend programma beginnen. Het theater stroomt vol, mensen wachten vol spanning af. De avond begint met een energieke Afrikaanse act uit Duitsland. Tussen de uitreikingen door laat een lokale dansschool toffe choreo’s zien. Ik ben de op één na laatste act: SHOWTIME!!! De energie is heerlijk, iedereen is enthousiast. Ik geniet ervan om mensen te zien genieten en ontspannen, ondanks dat de zaal helemaal donker was. We sluiten de dag af met een spetterend feest en een DJ. Dankbaar voor deze mooie herinnering en voor het vertrouwen van het Zoetermeerse sportteam in mij.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!