Aankondiging Kapot Sterk

‘Kapot Sterk’ is een preventief onderwijsprogramma voor leerlingen van groep 8. Het doel van dit programma is om jongeren weerbaarder te maken tegen verleidingen van ondermijnende
criminaliteit en negatieve invloeden. In samenwerking met gemeente lansingerland en het RIEC (Regionale Informatie- en Expertisecentra) heb ik een programma uitgeschreven rondom de heersende uitdagingen en problematiek in gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswjk en Bergschenhoek). Vanaf april gaat het programma voor 2 maanden van start op alle basisscholen, dus
stay tuned.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!