Opening Kantoor Brauw Blackstone

Via een vaste partner doen we een mooie activatie voor de familiedag van één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Voor de viering van het nieuwe pand wordt er een gezellige picknick georganiseerd in de nieuwe tuin op de Zuidas in Amsterdam. Geheel passend bij het thema staat hier een basketbalcourt. Mijn beste vriend Aldi gaat mee voor extra interactie en activatie. Van 13.30u tot 19u stroomt het basketbalveld vol. Het is een uitstekend georganiseerd feest. In de mooie tuin vol bloemetjes is er live muziek (piano), knutselmogelijkheid en een hangmat om in te relaxen. Eten kan worden gehaald bij de verschillende barretjes en koffie bij de barista met de koffiefiets. Er zijn activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils.  

Op het basketbalcourt zijn ook verschillende spelletjes te doen. Er worden ook partijtjes gespeeld en skills geleerd. De kinderen hebben het naar hun zin op de nieuwe werkplek van papa of mama, dat ook zij beginnen mee te doen op het veld.  

Ik wil een leuke anekdote met jullie delen. Er komt een medewerker naar me toe. Ze blijkt de moeder te zijn van een 12-jarig meisje met wie ik eerder wat tricks heb geoefend. ‘Ik begreep van mijn dochter dat je een paar zieke tricks kan. Zou je een paar willen laten zien, want ze wil het graag opnemen.’ We leggen mooie beelden vast waarop het meisje met een grote glimlach een basketbal laat draaien op haar zonnebril.  

Kinderen basketballen, ouders borrelen en genieten vsn de dag. De catering is top en de opdrachtgever is uitermate tevreden. Kortom, weer een succesvolle dag met basketbal als verbindend middel.   

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!