Tilburg Gamechangers

Voor het MDT project Gamechangers ben ik deze maand al 10 keer naar Tilburg geweest om diverse groepen te trainen. Per leeftijdscategorie, groep en coach worden andere stijlen gebruikt, zodat we steeds weer de aansluiting vinden bij de groep die we voor ons hebben. We zoeken steeds actief naar wat het team nodig heeft om talenten te ontdekken, iets te doen voor een ander en maatschappelijke impact te maken. De pijlers van MDT verpakken we in de training. Tussendoor leggen we het spel soms stil om tekst en uitleg te geven.

In Tilburg hebben we de luxe van een goed meedenkend bestuur, dat bij de teams heeft uitgevraagd waar ze mee geholpen zijn. Ook hebben we gepassioneerde coaches, die ons helpen dit proces efficiënt vorm te geven. Deze maand richten we ons op de groepsdynamiek enerzijds en de persoonlijke ontwikkeling anderzijds. Het is leuk om te zien hoe iedereen een eigen stijl ontwikkelt. De coaches zijn vaak spelers van heren 1 die hun steentje willen bijdragen door assistent trainer bij de jeugd aan de slag te gaan. Er ontstaan mooie verbindingen.

Met een trots gevoel neem ik alle 250 leden mee in de passie en liefde ik heb voor basketbal en alles wat eromheen zit waardoor je je eigen potentie kan benutten.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!