BMI – jaarafsluiting en terugblik

Zo vlak voor het afsluiten van het jaar mogen we nog een school in Zoetermeer verwelkomen. Via de netwerkregisseurs in Zoetermeer doen positieve geluiden over ‘Basketbal Met Impact’ de ronde.
Steeds meer gemeenten geven aan impact te willen maken op de jeugd in de buurt en sport daarvoor een mooi middel te vinden.

Met een gevoel van trots kijk ik terug op een stuk levenswerk dat tot uiting komt in de mooie stichting die ‘Basketbal met Impact’ is. Het was een succesvol jaar waarin we veel kinderen hebben bereikt en als stichting een professionaliseringsslag hebben gemaakt. We hebben bijscholingsdagen georganiseerd voor onze trainers en we hebben ons team kunnen uitbreiden met enkele assistent trainers en twee hoofdtrainers. Groeiend, met behoud van kwaliteit.

Inmiddels maken we wekelijks al op 8 scholen (binnenkort 9) het verschil. Per week bieden we ruim 130 kinderen de mogelijkheid om structureel te sporten, op een leuke en verbindende manier. Ze leren niet alleen basketbalvaardigheden, maar ook vaardigheden die ze nodig hebben in hun verdere leven. Denk aan communicatieve vaardigheden en vaardigheden om hun emoties beter te leren reguleren. We kijken uit naar de impact die we ook in 2024 met basketbal gaan maken!

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!