Shows blogs​

Shows

De productie voor de nieuwe kledinglijn van het sportieve merk Under Armour wordt gedaan door een Italiaanse sportmakerint bedrijf. Showcase Basketball is gevraagd de openingsact te verzorgen

 

Shows

 Ongeveer 3 maanden geleden had ik contact met Dani van Team Sportservice. Voor het sportgala in Schagen waren ze op zoek naar een informele, pakkende invulling van de avond. 

 

Shows

Twee jaar geleden deden we één van onze eerste led-evenementen bij basketbalvereniging Zoebas in Zoetermeer. Deze club heeft een speciaal plekje in mijn hart, want in samenwerking met Zoebas is ook stichting Basketbal Met Impact (BMI) opgericht. 

 

Shows

Ik heb al ruim tien jaar een fijne samenwerkingsrelatie met mijn boekhouder Wim. Hij is de trotse opa van een kleinzoon die in Frankrijk woont. 1 a 2 keer per jaar komt zijn kleinzoon naar Nederland en opa Wim doet dan iets leuks met hem. 

 

Shows

Ik mag mijn nieuwe led show laten zien op het sportgala van Utrecht dat gehouden wordt in het Koningin Beatrixtheater. Deze led lichten show heb ik slechts één keer eerder laten zien bij het sportgala in Zoetermeer. 

 

Shows

Het is René Vlaanderen -de marketing manager van de Nederlandse basketbal bond- die mij vraagt een freestyle basketbalshow te geven in de halftime van de kwalificatiewedstrijd voor het EK. 

 

Shows

De meeste mensen kennen Harderwijk van het Dolfinarium, maar blijkbaar is deze gemeente niet alleen rijk aan dolfijnen, maar ook aan sporthelden.

 

Shows

Basalt, een expertisecentrum voor revalidatiezorg, viert het 5-jarig bestaan in Restaurant Hudson, in Den Haag. Samen met de marketingdame die de aftrap van de avond doet, hebben we een leuke openingshandeling bedacht.

 

Shows

Twee maanden geleden werd ik door Jordy (combinatiefunctionarissen) benadert om een bijdrage te leveren aan het Sportgala Zoetermeer, dat gehouden zou worden in het Stadstheater.

 

 

Shows

Altijd fijn wanneer blijkt dat studenten je weten te vinden. Ik word gebeld door twee enthousiaste dames van het Flowburo van ROC Amsterdam. Zij werken samen met Topsport Amsterdam om een sportgala te organiseren voor het 25 jarig bestaan. 

 

Shows

Grappig hoe dingen soms kunnen gaan. Na een optreden op Sneakerness in Rotterdam, kwam er een dame naar me toe. Ze bleek de eigenaresse van philogirl, een marketing, communicatie.. 

 

 

Shows

Voor het 10-jarig bestaan van IT4Kids wordt een sportgala georganiseerd, met als doel geld op te halen voor minderbedeelde kinderen, zodat ook zij structureel kunnen sporten. 

 

Shows

Voor de eerste keer wordt BetCity Queen & King of the Court Royal Championships gehouden in Rotterdam. Het is het wereldkampioenschap beachvolleybal

Shows

Na een maand in Schotland te hebben doorgebracht met de 360 All Star crew, was ik een weekje in Nederland voor enkele (business)workshops en shows. Om daarna weer herenigd te worden met de crew in Tsjechië

Shows

Op uitnodiging nam ik met 360 ALLSTARS deel aan een TV-show in Rome, waar meerdere gevestigde namen mochten optreden. 

 

Shows

Een dag van tevoren beginnen we met de voorbereidingen voor de koningsspelen. In de ochtend moeten we namelijk op een basisschool in Utrecht zijn om van daaruit 

 

 

Shows

In het teken van het pleinenplan 2030 wordt er in Rotterdam een sportgala georganiseerd voor alle belangrijke gelieerde en ondersteunende partijen van de sportspullenbank. 

 

 

Shows

Ik neem je graag mee naar de start van mijn betrokkenheid bij het koningsspelen-avontuur 2023. In november 2022 werd ik gevraagd als adviseur mee te denken met Aboutaleb, 

 

Shows

Voor één van de laatste reguliere wedstrijden van de BNTX league, ben ik gevraagd een halftimeshow te geven in Zwolle van Landstede Hammers tegen de belgische club SPIROU. 

Shows

Ongeveer 4 maanden geleden werd ik benaderd door Sander. Hij belde namens het sportbedrijf Lelystad. Om het sportgala nieuw leven in te blazen wilde hij een originele invulling bedenken voor

Shows

Twee weken voorafgaand aan het sportgala werd ik gebeld door Annet, die ik ken van de basketbalclub Forwoodians. We hebben al vaker leuk samengewerkt. 

Shows

Twee maanden geleden kwam ik in contact met een Engelse choreograaf. Hij zocht een freestyle
basketballer of voetballer voor een groot project in Nederland, namelijk de ‘Creative Awards’ 

Shows

Twee weken van tevoren krijg ik het spoedverzoek om een spetterende en professionele act te verzorgen voor het sportgala in Amstelveen.

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!