Events blogs

Events

Twee jaar geleden deden we één van onze eerste led-evenementen bij basketbalvereniging Zoebas in Zoetermeer. Deze club heeft een speciaal plekje in mijn hart, want in samenwerking met Zoebas is ook stichting Basketbal Met Impact (BMI) opgericht. 

Events

kinderverjaardag Ongeveer twee maanden geleden werd ik gebeld door een gepassioneerde vader. Hij vertelde een groot themafeest te organiseren voor de vijfde verjaardag van zijn zoontje, die helemaal gek is van basketbal.

Events

Al ruim een half jaar ben ik voor het Gamechangers project regelmatig in Tilburg. Deze keer ben ik in een grote nieuwe sporthal in Drieburg vanwege het tweedaagse eind event dat georganiseerd wordt door de gamechangers. 

Events

En dan is het weer tijd voor een specialty event, oftewel ‘Time to glow’. Edward van Gils -eigenaar van Streetkings en hedendaags straatvoetbal- is voor mij een oude bekende. 

Events

We hebben een mooie partnership gesloten met het <19 jaar team van Loco Basketball Academie. Ze spelen landelijk en staan momenteel in de top 3 van Nederland. 

Events

Drie maanden geleden ontmoette ik Yvonne. Een gepassioneerde docente en vrijwilliger in het bestuur van basketbalvereniging WBB Giants in Bergen op Zoom. 

Events

Bijna 1,5 jaar geleden raakte ik in gesprek met Bart Kleijweg, oprichter van Buurtlab. Sindsdien hebben we al vaker met elkaar samengewerkt. 

Events

Voor het derde jaar op rij heeft Showcase Basketball een mooie samenwerking gehad met Sneakerness. Eerder dit jaar in mei, hebben we in Amsterdam de volledige programmering mogen doen voor Foot Locker. 

Events

Dit jaar mag ik weer zes stagiaires begeleiden. Twee komen van de opleiding Sportkunde, twee van de HALO-opleiding en twee van de opleiding Lifestyle, Sport en Bewegen.

Events

Vanuit Daily Eventz -een urban sportmarketing en event bureau- wordt Urban Games 53 georganiseerd. Een mooie campagne vanuit gemeente Rotterdam tegen messengeweld.

Events

De gesprekken over de invulling van het 50-jarig jubileum voor basketbalvereniging Aquila begonnen al een paar maanden geleden. 

Events

Ik werd gemaild door Peter, de oprichter van de Deadstock sneakermarket in Tilburg. Hij zocht een leuke basketbal-invulling voor deze jaarlijkse sneakerbeurs. Via Sneakerness had hij Showcase Basketball voorbij zien komen. 

Events

 Ik vertel jullie graag over de indrukwekkende 25 dagen die ik doorbracht in Schotland voor ‘s werelds grootste festival voor artiesten. Per dag worden er ruim 3.000 shows gegeven door 25.000 artiesten vanuit heel de wereld. 

Events

Voor het derde jaar op rij mag Showcase Basketball gepersonaliseerde shirts en basketballen maken voor het Charlon Kloof Camp

Events

Voor het derde jaar op rij ben ik betrokken bij het Arvin Slagter All-Star Camp. Een basketbal kamp voor kinderen en jongeren van 8 tot 19 jaar. 

Events

De avond voorafgaand aan het 50-jarig jubileum van basketbalvereniging Venlo Sport Crusadors, vier ik het 20-jarig jubileum met mijn vrouw

Events

Voor de afsluiting van het project Gamechangers hebben we een glow-in-the-dark evenement georganiseerd bij basketbalvereniging Dyna75

Events

Sneakerness is de grootste sneakerbeurs van Europa. Vorig jaar was ik voor het eerst op uitnodiging van de marketing manager (inmiddels CEO) op de beurs in Amsterdam. 

Events

De mogelijkheid om samen met je zus in een magazine te staan, doet zich niet vaak voor. Toen ze mij belde met de vraag of ik geïnterviewd zou willen worden over mijn passie, hoefde ik dus niet na te denken. 

Events

Een paar maanden geleden nam een oud Samir (schoolgenootje) contact met mij op. Hij bleek jongerenwerker te zijn en wilde een gaaf event organiseren vanuit het bedrijf Zorg & Welzijn in
Leidschendam.

Events

Noem eens een bijzondere plek waar je ooit bent geweest.. Voor mij is dat een basketball-halfcourt bovenop een schip, namelijk de SS Rotterdam. Voordat ik je vertel hoe ik daar terecht kwam,

Events

Wanneer je zoveel spullen inlaadt dat de buurvrouw komt vragen of je gaat verhuizen.. tja, dan besef je ineens dat het op- en afbouwen van een stand op de grootste sneakerbeurs

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!