Workshops blogs

Workshops

De openingsdemo en workshops die ik in 2022 gaf op het Christelijk Lyceum Delft, waren zo succesvol dat ik dit jaar de volledige opening mag verzorgen voor de urban sportdagen.

Workshops

Het landelijke Kick-off project van Gamechangers laat zich mooi combineren met de seizoens-afsluiting van basketbalclub High Five in Tilburg. Ruim 80 leden gaan deelnemen 

Workshops

Ik had contact met Bianca die deels werkt bij School’s cool en deels bij gro-up. Ze had naar eigen zeggen mijn inspirerende artikel in het magazine gelezen.

Workshops

Sommigen van jullie zullen misschien al weten dat ik ambassadeur en hoofdcoach ben bij het landelijk project Gamechangers. 

Workshops

Na het succesvolle optreden voor NBA-Hennessy werd ik opnieuw gebeld door Velo’r Agency. Voor het 75-jarig bestaan van een exclusieve schoenenwinkel, waren ze op zoek naar een unieke beleving voor ruim 220 business relaties 

Workshops

Het tweede jaar op rij wordt dit outdoor urban festival in Roosendaal gehouden. Het is een drukbezocht event waar ik op uitnodiging van FUN4ALL een freestyle basketbal workshop 

Workshops

Tien jaar eerder stond ik ook op deze plek, bij de basketbalvereniging in Leiderdorp. Hoewel het destijds 40-jarig jubileum al indrukwekkend was, is een 50-jarig bestaan nog zeldzamer. 

Workshops

Ik was mee als begeleider naar een 3-daags zwemkamp van mijn dochter toen er een opdracht binnenkwam die op de laatste dag van het zwemkamp zou vallen. 

Workshops

Een paar maanden geleden werd ik gebeld door studenten van de opleiding sportkunde. Voor hun opleiding wilden ze iets gaafs organiseren voor jongeren in Den Bosch, met basketbal 

Workshops

Ongeveer twee maanden geleden werd ik gebeld door het VWS. Ze hadden een LinkedIn post gezien over de business workshop bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) 

Workshops

Een paar maanden geleden werd ik gebeld door een nieuwe docent van het Beweegcollege. Hij had mijn website bezocht en zag een mooie samenwerking voor zich. 

Workshops

‘Kapot Sterk’ is de naam van het landelijk interventieprogramma om kinderen uit groep 7 en 8 goed voor te bereiden op de overgang naar de middelbare school. Ruim 60 scholen doen mee aan dit landelijk project.

Workshops

Via de samenwerkingspartner Delft voor Elkaar, mocht ik een interactieve workshop verzorgen aan derde en vierde klassers van een middelbare school in Delft. Het ging om 8 klassen van 25-30 kinderen.

Workshops

Ik mag twee keer les geven op het Voortgezet Speciaal Onderwijs De Lasenberg in Soest. Voor wie niet bekend is met het speciaal onderwijs: dit type onderwijs is bedoeld voor jongeren die 

Workshops

Het is 5.45u wanneer mijn wekker gaat. Hoewel ik geen ochtendmens ben, veer ik uit bed, want ik heb een leuke dag voor de boeg.

Workshops

Ik kan enorm genieten van teambuildingsdagen! Het proces dat teams op zo een dag met elkaar
doormaken is altijd bijzonder om te zien en mooi om te mogen begeleiden.

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase