IKEA business workshop

Voor de teambuilding van het legal team van Ikea, waren ze op zoek naar een originele business workshop. In de voorbereidende gesprekken met HR en de manager konden we een programma maken op maat, op basis van de behoeften van het team.

Een uur voor aanvang kom ik aan bij Ikea Amsterdam. Genoeg tijd om alle spullen klaar te zetten en één en ander op een flip-over te schrijven, zodat ik het internationale team een warm welkom kan heten. Met een achtergrondmuziekje aan beginnen we met een voorstelrondje. Door een basketbal rond te passen bespreken we de betekenis die iedereen geeft aan de kernwaarden van het bedrijf. De sfeer zit er al snel goed in. We gaan door met een stuk verdieping, bewustwording en (zelf)reflectie. Dit doen we aan de hand van leuke oefeningen. Ook geeft het team elkaar feedback en worden vervolgens mooie gesprekken hierover gevoerd.

Na de goedverzorgde lunch hebben we nog een uur de tijd om middels leuke oefeningen de creativiteit en het ‘out of the box’ denken te stimuleren. Namens SB overhandig ik de HR-manager en de teammanager een klein presentje. WE sluiten de dag af met een goed gevoel.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!