Nba x Hennesy

 

Noem eens een bijzondere plek waar je ooit bent geweest.. Voor mij is dat een basketball-halfcourt bovenop een schip, namelijk de SS Rotterdam. Voordat ik je vertel hoe ik daar terecht kwam, wil i eerst een leuk weetje met je delen. De NBA bestaat dit jaar 75 jaar. En om dit te vieren organiseren ze evenementen over de hele wereld. Zo ook met hun ‘official spirit partner’ Hennessy. Onder de 200 ‘special invites’ bevinden zich onder andere influencers, rappers en
modellen. Het agency-bureau had niet overdreven toen ze de opdrachtgever ‘groot’ noemde. Dus zei ik ‘ja’ op de openingsshow en het verzorgen van de interactie met het publiek van dit bijzondere
evenement. Sommige dingen mag je niet missen, ook niet wanneer je er andere dingen voor moet afzeggen.

 

Het regent de hele dag, wat spannend is voor een evenement dat zich buiten hoort af te spelen. Dus werd er een transparante overkapping geplaatst en werd het costume made tapijt met Hennessy-opdruk, met een waterstofzuiger droog gehouden. Buiten staat een mooie bar met een Hennessy-bord. Ik check de ondergrond en de microfoon en daarna ‘kreeg ik wat ik verdiende’ (mijn favoriete motto): ZON!

 

 

Dan is het openingswoord aan de marketingmanager van Hennessy NL & global. Eindelijk mag ik de show stelen door ‘m te geven! Het publiek applaudisseert enthousiast, ondanks de mobieltjes die ze vasthouden in de ene hand en een cocktail -met coole basketbalnaam- in de andere hand. Om de show compleet te maken haal ik de marketing manager van Hennessy naar voren voor een schot op de basket en ja hoor! RAAK! Kan ook eigenlijk niet anders op zo een positieve dag. Daarna haal ik een jongen uit het publiek en ik laat de basketbal draaien op zijn aansteker. We hebben de smaak inmiddels flink te pakken, dus we gaan door met een spinnende basketbal op de punt van een damesschoen (uit het publiek uiteraard).

 

 

Dope Boy en Hef treden op en goede DJ’s wisselen elkaar af. Ondertussen worden lekkere drankjes en hapjes rondgebracht. Er heerst een ontspannen sfeer en enige tijd later staat vrijwel het gehele publiek een balletje te schieten op het basketball-court. Mensen spreken hun waardering uit en geven aan te hebben genoten van de dag. Ze gebruiken woorden als ‘vernieuwend’ en ‘nooit eerder gezien’. Wanneer ik na afloop als bedankje 2 special balls krijg van de NBA en van Hennessy, kan mijn dag niet meer stuk.
Ik verlaat het schip met een mooie herinnering, een gevoel van trots en twee unieke nieuwe ballen!

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!