Queen & King of the courts

Voor de eerste keer wordt BetCity Queen & King of the Court Royal Championships gehouden in Rotterdam. Het is het wereldkampioenschap beachvolleybal, dat vorig jaar in Saoedi-Arabië werd gehouden. Net na Koningsdag raakte ik aan de praat met het beachvolleybalteam. Ze gaven aan leuk op zoek te zijn naar leuk entertainment voor hun finaledagen. Helaas zou ik deze dagen voor optredens met 360 All Star in Tsjechië zijn. Maar de eerste dag kon ik wel een show geven.

Het is een heerlijke zonnige dag. Met 6 grote houten planken wordt er een construct gebouwd op het strand, want zoals jullie begrijpen stuitert zand niet zo lekker mee. Aangezien het de eerste dag is en de kwalificatiewedstrijden nog worden gespeeld, zijn er nog geen kaartjes verkocht. Wel zijn de scholen in de buurt uitgenodigd om het spektakel (gratis!) te komen aanschouwen. De tribune zit vol met blije kinderen die me luid aanmoedigden tijdens de freestyle basketball show.

Na afloop gooi ik kleine SB-give-away-basketballetjes het publiek in. De kinderen duiken erop af en juichen luid. Wat een heerlijke energieke sfeer. De organisatie vindt het geweldig. Het enige dat ze jammer vonden was dat het de start-dag was en niet de finaledag.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!