Summer jam Foot Locker x Adidas

Het Summer Jam-festival van Foot Locker vindt plaats in zes grote steden in Europa en is een eerbetoon aan de basketbalsport. Ik werd benaderd door Adidas Marketing team,. We sparden over de vraag hoe we de juiste content konden maken op deze bijzondere dag in Rotterdam. Dit moest gecombineerd worden met de promotie van een nieuwe basketbal-collectie. Omdat ik zelf in Italië was voor een andere opdracht, heb ik twee gewaardeerde collega’s gevraagd om de dag te hosten en vast te leggen. Met de productiemanager bespraken we de stijl van de foto’s/filmpjes en hun verwachtingen van de dag.

Op de betreffende dag moet er door het slechte weer worden uitgeweken naar een binnen-locatie. De belichting is binnen altijd minder goed dan buiten, maar toch lukt het om de dynamische dag goed vast te leggen. De productiemanager is erg tevreden met de foto’s en de twee insta-video’s. Het was een mooie eerste kennismaking die mogelijk leidt tot een vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!