013 Youth Cup

 De 013 Youth Cup is een internationaal basketbaltoernooi, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door basketbalvereniging HighFive uit Tilburg. 26 jeugdteams uit verschillende Europese landen doen mee, waaronder Belgie, Luxemburg, Duitsland en Nederland en zelfs Amerikaanse teams die sinds kort in Duitsland wonen. Het hele weekend staat in het teken van spannende wedstrijden en sportief entertainment. Showcase Basketball mag de spectaculaire openingsact verzorgen en een deel van de entertainment verzorgen met een arcade machine en een photobooth. Special Balls mag ook de gepersonaliseerde ballen maken voor het evenement.  

De eerste avond wordt alles opgebouwd zodat we de volgende ochtend direct in de startblokken staan. De teams komen bij de vlag van hun land staan en er worden spannende wedstrijden gespeeld. Omringd door ruim 300 basketbalfanaten mag ik een freestyle basketbalshow geven. Zonder na te denken gaan mijn bewegingen op in de muziek. De glunderende ogen en blije gezichten geven me een stoot van energie en blijdschap. Ik geniet van de interactie, de glunderende ogen en de blije gezichten van de basketballiefhebbers om me heen.  

Daarna mag ik verschillende challenges verzorgen in de lobby. Met ruim 2000 foto’s in de photobooth en veel verkochte merchandise, is het een zeer succesvol evenement. We kijken uit naar volgend jaar, waarbij we al veel nieuwe ideeën hebben voor nog meer activaties en wellicht ook een basketbalcourt in de buitenlucht.   Nieuwsbrief: Naast de samenwerking en customised ballen en shirts, verzorgt Showcase Basketball ook de spectaculaire openingsshow van het internationale basketbaltoernooi 103 Youth Cup, waar 26 jeugdteams uit 6 verschillende landen aan deelnemen.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!