Under Armour

De productie voor de nieuwe kledinglijn van het sportieve merk Under Armour wordt gedaan door een Italiaanse sportmakerint bedrijf. Showcase Basketball is gevraagd de openingsact te verzorgen van de presentie van de nieuwe kledinglijn voor 2025, dat wordt gehouden in Amsterdam. De nieuwe kleding wordt door modellen en atleten gepresenteerd aan managers van Under Armour vanuit de hele wereld. De nadruk ligt op basketbal en voetbal, omdat deze sporten een groot deel van de focusmarkt vormen.  

Samen met freestyle basketballer Daryl en 2 andere voetbal freestylers Soufiane en Rowdy weten we de show in 1 dag in elkaar te zetten. Er is een speciale rijm in het thema gemaakt door gasten uit Engeland. ‘Spoken words’ wordt ondersteund door een DJ, die ook de muziek van onze openingsact zal verzorgen. Morgenochtend om 9 uur is het showtime. Om 8 uur worden we verwacht om aangekleed te worden door de stylisten.  

Dan is het tijd om te knallen met een spetterende openingsact! Het is uitdagend, maar we freestylen op verschillende podia. We laten een mooie samenwerking zien tussen basketbal en voetbal. De show wordt goed ontvangen door de aanwezige managers in de zaal. Luid applaus en aangenaam verraste gezichten. Daarna wordt de kleding door modellen gepresenteerd opeen groot blok in een atrium. Een mooie opdracht voor een mooi internationaal merk. 

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!