IKC het Palet

Zelden heb ik zo een enthousiaste en gepassioneerde docent ontmoet als Tanya van IKC het Palet. Na een kijkje op mijn website besloot ze mij te bellen. Ze zijn op zoek naar een inspirerende activiteit voor de openingsweek van IKC het Palet, met als thema ‘bewegen met balspelen’. Ondanks het (beperkte) budget van de school bespreken we de wensen en mogelijkheden. Zoetermeer heeft toch een speciaal plekje in mijn hart, omdat dit de stad is waar ik mijn Stichting Basketball Met Impact (BMI) heb opgericht. Ik grijp en gebruik graag alle kansen om kinderen en jongeren te bereiken met basketbal.  

We besluiten een mooie opening neer te zetten voor de hele school op het hoofd schoolplein, waarbij alle ouders die de kinderen naar school brachten ook geduldig nog 15 minuten wachten tot het begin van de show. Met een spetterende show weten we de aandacht vast te houden van zowel kinderen als ouders. Aangezien veel activiteiten gericht zijn op de jongere kinderen van de school, hebben we besloten ook iets speciaals te organiseren voor de kinderen uit groep 7 en 8.  Na de opening gaan we direct naar de gymzaal en warmen we ons met gezellige muziek op, voordat we starten met de twee workshops van 45 minuten, speciaal voor de kinderen uit groep 7 en 8. Het levert een hoop blije gezichten en mooie foto’s op.

Als je achteraf dan de terugkoppeling volgende terugkoppeling krijgt middels een 5 sterren review van dezelfde leerkracht, dan weet je waar je het allemaal voor doet.

“ Afgelopen maandag heeft Galdino bij ons op school de pijlerweek Bewegend leren & Sport geopend. Het was een enorm succes! Van jong tot oud stond geboeid te kijken. De workshops voor groep 7 en 8 werden goed ontvangen. Een groot succes! Galdino weet haarfijn deze doelgroep te benaderen en pikt er net de kinderen uit die even wat meer nodig hebben. Superknap!”

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!