IT4Kids sportgala

Voor het 10-jarig bestaan van IT4Kids wordt een sportgala georganiseerd, met als doel geld op te halen voor minderbedeelde kinderen, zodat ook zij structureel kunnen sporten. Enkele maanden van tevoren beginnen we met de voorbereidingen om tot de juiste invulling te komen van dit mooie evenement. Er ontstaat een samenwerking tussen Showcase Basketball (freestyle basketball), ambassadeur Rick Koekoek (trial biker), Barre (bmx) en Julio Pimentel (percussie en live muziek).

Om 10 uur in de ochtend komen we aan in het grote theater in Amsterdam. Het is een indrukwekkende setting. Het decor schuift open en daarachter zijn de tafels die gekocht kunnen worden door de ruim 550 genodigden. We hebben 4 uren de tijd om een spectaculaire show in elkaar te zetten, waarmee er meer geld wordt opgehaald dan de 9 ton van vorig jaar. We zetten samen een spectaculaire opening in elkaar die ongeveer 5 minuten duurt. De show laat highlights zien van alle artiesten individueel én mooie samenwerkingen hiertussen. Het is tijd voor de generale repetitie met de geluidsman, de lichtman en de productie. En dan is het zover. Het is SHOWTIME! We geven een spetterend optreden die veel ‘ooooh’ en ‘aaaah’ oproept bij het publiek.

Na een hartverwarmend applaus worden er nog 3 Special Balls met standaard geveild aan de tafels. Deze ballen zijn speciaal gegraveerd voor IT4Kids. We maken er een leuke show van, waarbij de basketbal wordt gespind op verschillende attributen, zoals een mes en een vork. Het publiek heeft genoten van een mooie avond en de organisatie is tevreden. Als klap op de vuurpijl krijgen we te horen dat het doel is behaald: er is ruim een miljoen opgehaald, waarmee zij de komende tijd weer veel kinderen kunnen helpen. Hier doen we het voor!

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!