Italië 360 ALLSTAR

Op uitnodiging nam ik met 360 ALLSTARS deel aan een TV-show in Rome, waar meerdere gevestigde namen mochten optreden. Het ‘Urban Circus’ (zoals we door de TV-show werden genoemd) bestaat deze keer uit 7 man. We hebben een breakdancer, een rapper, een BMX’er, een drummer, een cyr-wheeler en uiteraard een basketballer.

We komen aan in Italië. Het is een tijd geleden dat ik hier ben geweest om een optreden te geven. Het is bloedheet, 40 graden om precies te zijn. Gelukkig hebben we zowel in de repetitieruimte als in de hotelkamer airco. En goed eten, dat is altijd fijn. We hebben 2,5 dag om gezamenlijk te repeteren, onze show strak te krijgen en te sparren met de productie. Er worden zelfs wat Italiaanse woorden in de rap geschreven.

Dan is het SHOWTIME! We krijgen 3 minuten om met onze urban disciplines zowel de jury, als een panel van 50 leden én de mensen thuis te overtuigen. En dat lukt! Met maar liefst 98% van de stemmen! Wie weet komt er dus in november een vervolg..

We sluiten de intense 4-daagse af met een indrukwekkende stedentrip. Hoewel het middernacht is, is het nog steeds 31 graden. De verlaten straten en gebouwen zorgen voor mooie foto’s en leuke herinneringen. Volgende maand gaat het 360 ALLSTARS-verhaal door in Schotland. We houden jullie op de hoogte!

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!