Jaarlijkse Teamplayers markt Sportcampus Zuiderpark

Voor het project Teamplayers lopen 6 jongeren een jaar lang één dag per week stage. Op deze jaarlijkse teamplayers markt komen alle verschillende doelgroepen en opleidingen samen van het tweede leerjaar, om kennis met de mogelijke opdrachtgevers waar zij het derde jaar hun teamplayer stage kunnen lopen.

De studenten die stagelopen bij Showcase Basketball (SB) hebben de vrijheid gekregen om deze dag volledig zelf in te vullen. Ze hebben ervoor gekozen om de arcademachine neer te zetten, basketballen en andere spullen te displayen én een filmpje te laten zien van de activiteiten die SB biedt. Het filmpje over ‘een dag bij Showcase Basketball’ hebben ze op voorhand gemaakt, als visuele ondersteuning bij de werving van nieuwe stagiaires Ik ben van mening dat de informatie over het bedrijf het beste aankomt als studenten vanuit eigen ervaringen vertellen en vragen kunnen beantwoorden van toekomstige studenten.

Ze vertellen over het huidige aanbod van SB én over het nieuwste project: the driving experience. De beleving die we normaal naar evenementen en clubs toebrengen, gaan we ook aanbieden in een rijdende variant met een grote bus waar alle apparatuur in past. Vanaf het komende schooljaar mogen de stagiaires vanuit eigen ideeën een mooi nieuw concept gaan neerzetten. Enige vereiste hierbij is dat de SB-beleving wordt geborgd. We kijken terug op een succesvolle dag die al 10 aanmeldingen opleverde. Inmiddels zijn we de 30 aanmeldingen al gepasseerd, dus dat belooft veel mooie evenementen komend (school)jaar.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!