Opening van Sportbox

Mostapha (jongerenwerker van SDSWH) vroeg mij om de nieuwe sportbox op het Walbeck sportplein wat meer SWUNG te geven tijdens de opening.  

Via een nieuw uitgiftesysteem kan voortaan een “sportbox “ geleend worden. De sportbox is een ‘hufterproof’ stenen bak dat middels een app een QR-code verbindt met jouw naam/gegevens. De sportbox bestaat uit 4 lades en er zitten ruim 20 materialen in om mee te sporten, bijvoorbeeld: tennisrackets, basketballen, voetballen, stepjes, touwen voor bootcamps, USB-kabels enzovoorts. Mooi initiatief!

Het belooft een feestelijke dag te worden met ruim 120 mensen. Er staat een poffertjeskraam, er worden ijsjes verkocht en ook een luchtkussen voor de kinderen mag niet ontbreken. Een gezellige omgeving om een show en een workshop te geven. De kinderen worden op een leuke interactieve manier betrokken bij het openen van de sportbox. Ze mogen helpen om alle materialen uit te pakken en in de lucht te houden zodat iedereen goed kan zien wat er allemaal in de box zit. Tussendoor betrekken we de mensen door ze vragen te stellen over de inhoud van de box en wat ze van plan zijn te gebruiken. Samen met de directeur van het stadsdeelkantoor presenteren we officieel, dames en heren, de sportbox!

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!