Sportgala Schagen

 Ongeveer 3 maanden geleden had ik contact met Dani van Team Sportservice. Voor het sportgala in Schagen waren ze op zoek naar een informele, pakkende invulling van de avond. Op dit sportgala worden álle sporters in het zonnetje gezet. We bereiken overeenstemming over het aanbod: een freestyle basketbalshow en interactie met de sporters en het publiek door middel van verschillende challenges en stellingen die de interactie oproepen. Passend bij de topsporters zal de topsportmentaliteit hierbij centraal staan, evenals het leren van elkaar.

Na 1,5 uur rijden kom ik aan op de locatie samen met Vincent Krieger die alles zal vastleggen met de camera. Alles is goed geregeld, dus binnen 10 minuten zijn we klaar met de soundcheck en de check van de lichten. Backstage in Alpha Schagen zit ik met de presentator van de dag, de zangeres en de harpist.

De avond begint met een goed verzorgd lopend buffet. De zangeres en de harpist geven mooie optredens en dan word ik aangekondigd voor de freestyle basketbalshow. Het sportieve publiek is gemakkelijk mee te krijgen in mijn energie. Mensen klappen en bewegen mee op de muziek. Direct na de show pak ik mijn headset voor de uitdagende challenges die we hebben bedacht voor de sporters. Er zijn challenges met reactieballen, balans-challenges en challenges waarbij de bal zo lang mogelijk op een microfoon of vinger gedraaid moet worden. Het publiek leeft mee en gezamenlijk tellen ze hard mee.

We sluiten de dag af in de bar, waar we genieten van een lekker toetje. Passend bij de informele sfeer van de avond willen een paar jongeren en hun ouders nog wat tricks leren. Het is lachen gieren, brullen. Een topafsluiting van een topdag voor topatleten.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!