Verjaardagsfeest op het Experience Center

Het 10-jarig verjaardagsfeestje van Delano staat volledig in het teken van basketbal. Deze basketbalfanaat speelt bij basketbalvereniging Locomotief in Rijswijk en draait mee op landelijk niveau in de leeftijdsklasse tot 12 jaar. Zijn hele team is uitgenodigd.

De dag begint met een lunch in het SB Experience Center. We bespreken de invulling van de dag, de wensen die de kinderen hebben en wat ervoor nodig is om professioneel basketballer te worden. Dan verplaatsen we ons naar het trainingscenter House of Skills. De muziek gaat aan en we beginnen met een gezellige warming up. We doen enkele specifieke ball handling drills om de spieren sterker te maken en de motoriek te verbeteren. Hierna volgen verschillende samenwerkingsoefeningen met reactieballen, speedladders en diverse stations. De kinderen leren op een speelse manier hun grenzen kennen.

We pauzeren buiten en vullen onze energie aan met wat fruit, voordat we doorgaan met het volgende onderdeel. Met een testmeter kunnen we precies bepalen hoe hoog iedereen springt en op de arcademachine gaan we voor de hoogste score. Natuurlijk wordt er ook gezongen voor de jarige en taart gegeten. Aan het eind van het feest krijgt ieder kind een goodiebag mee in de vorm van een drawstring bag, gevuld met goodies zoals een reactieballetje, een handdoekje en een popsocket. Het feest is compleet wanneer ze met de klauwmachine nog leuke hebbedingetjes kunnen grijpen. Dan is het tijd om naar huis te gaan, moe maar voldaan. Het was een basketbalfeestje om nooit te vergeten.

Deel deze post

Galdino Haimé

the one and only showcase

Ik neem je graag mee in mijn reis en waarom ik doe wat ik doe!

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de persoonlijke verhalen en avonturen van Showcase

Boek hier uw beleving!